Hoofdsponsoren

 

ah

 

© Gennep Atletiek (S.V. Vitesse '08)
Alle rechten voorbehouden.

Gennep Atletiek

      

Op dinsdag 12 maart 2024 start er weer een hardloopcursus in Gennep speciaal voor de beginnende hardloper.

Deze cursus wordt gegeven door Gennep Atletiek en zal 15 weken duren. De trainingsdagen zijn dinsdagavond (aanvang 19.00 uur) en zaterdagmorgen (aanvang 09.00 uur). Op beide dagen is de start vanaf sportpark ‘De Heijkuul’ aan de Langeweg in Gennep.

In deze 15 weken wordt je via een geleidelijk opbouwschema getraind tot het gemakkelijk aan een stuk kunnen hardlopen van zo’n 5,5 km. Tijdens deze periode zal er onder meer aandacht besteed worden aan de basistechniek van hardlopen, lichaamshouding, spierkrachtverbetering en blessurepreventie.

Lekker samen sporten staat hierbij duidelijk voorop.

De cursus wordt afgesloten met deelname aan de Gennepse Kuul- en Bosloop op zondagochtend 23 juni 2024 op het onderdeel 5,5 km.

Kosten voor deelname aan de cursus bedragen 50 euro, dit is inclusief deelname aan de Kuul- en Bosloop en een tijdelijk lidmaatschap bij onze vereniging en de Atletiekunie in verband met verzekering.

Voordat je besluit om deel te nemen aan de cursus, kun je vrijblijvend deelnemen aan een eerste training. Op dinsdag 12 maart start deze vanaf sportpark 'De Heijkuul' aan de Langeweg in Gennep.

Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om het tijdelijk lidmaatschap om te zetten in een definitief lidmaatschap. Alvorens je aansluit bij een van de bestaande loopgroepen, wordt je begeleid naar het aaneengesloten kunnen hardlopen van een uurtje in je eigen tempo.

Uiteraard is ook de al gevorderde hardloper van harte welkom om een aantal keren vrijblijvend te komen meetrainen in een van de overige loopgroepen.